MCSE 75 - tagtoborzó 2021-re

Az MCSE mint egyesület általános vitafóruma, elsősorban tagok hozzászólásait várjuk!
Avatar
Mzssiralop
Adminisztrátor
Hozzászólások: 282
Csatlakozott: 2009.07.29. 09:46

MCSE 75 - tagtoborzó 2021-re

Hozzászólás Szerző: Mzssiralop » 2020.11.23. 20:17

A Magyar Csillagászati Egyesület 2021-ben ünnepli alapításának 75. évfordulóját. Az ország legnagyobb múltú, legnagyobb taglétszámú csillagászati szervezeteként várjuk tagjaink sorába a tudományágunk iránt érdeklődőket. Minden korosztályból várjuk azokat, akik csillagászati közösségben szeretnék tudásukat bővíteni, megfigyeléseket végezni, és tagdíjukkal, önkéntes munkájukkal is támogatnák a csillagászat népszerűsítését, az amatőrcsillagászat művelését.

Mi az előnye az egyesületi tagságnak?

A Magyar Csillagászati Egyesület tagjai illetményként kapják a távcsöves megfigyelőmunkához alapvető információkat nyújtó Meteor csillagászati évkönyvet (a 2020. szept. 1. után belépők számára a 2020-as kötet digitális formában elérhető);
- a Meteor című, havonta megjelenő csillagászati folyóiratot;
- az MCSE tagjai ingyenesen látogathatják a Polaris Csillagvizsgáló programjait, kedvezményesen látogathatják a Pannon Csillagdát és a Svábhegyi Csillagvizsgálót, 5%-os kedvezménnyel vásárolhatnak SkyWatcher gyártmányú távcsöveket és mechanikákat a Budapesti Távcső Centrumban;
- jelentkezhetnek szakköreinkbe, kedvezményesen vehetnek részt az Egyesület táborain, rendezvényein,
- árengedményt kapnak az egyesületi kiadványok megvásárlásakor; és végül, de nem utolsósorban:
- a legnagyobb létszámú hazai csillagászati közösséghez tartozhatnak!

Budapestiek és Budapest környékiek személyesen is rendezhetik tagdíjukat a Polaris Csillagvizsgáló esti ügyeletein (az őszi-téli időszakban kedden és csütörtökön és szombaton 16:00–19:00 óra között), illetve – telefonos egyeztetés alapján – más időpontokban is. Az intézményben kötelező a maszkviselés.

A Meteor csillagászati évkönyv 2021. évi kötetét december 17-én postázzuk mindazoknak, akik a jövő évre is megújítják tagságukat.

Belépés a Magyar Csillagászati Egyesületbe: https://www.mcse.hu/belepes-a-magyar-cs ... yesuletbe/
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Válasz küldése

Vissza: “Hírek, aktuális események, egyesületi élet”