Gratulálok az oklihoz

A szivacs a bőröndhöz volt.
Nem én hoztam össze házilag,hanem a távcsőboltban vettem a koffert.
Gratulálok az oklihoz
A többiekkel ellentétben én nem akarlak lebeszélni a SkyPanorama-ról.LV426 írta: ↑2019.01.10. 08:46... Adott nekem egy Sky-Watcher 70/900-as akromatikus csillagvizsgálóm és a következő elnevezésű okulárt szeretném hozzá megvásárolni :Sky Panoráma 7mm.
Tisztában vagyok vele hogy ez az okulár a felsőkategóriát képviseli a csillagvizsgálóm pedig egy alap,amatőr cucc de mindenképp egy ilyen minőségű okulárra van szükségem. ...
LV426 írta: ↑2019.01.10. 08:46Üdv mindenkinek.
Nem tudom jó helyre írom e a kérdést ezért elnézést ha rossz helyen járok.Adott nekem egy Sky-Watcher 70/900-as akromatikus csillagvizsgálóm és a következő elnevezésű okulárt szeretném hozzá megvásárolni :Sky Panoráma 7mm.
Tisztában vagyok vele hogy ez az okulár a felsőkategóriát képviseli a csillagvizsgálóm pedig egy alap,amatőr cucc de mindenképp egy ilyen minőségű okulárra van szükségem.A kérdés az hogy kompatibilis e a jelenlegi csillagvizsgálóm az említett okulárral ? Mire számíthatok ? Köszönöm annak aki segít.Szép napot.
Ez a mondat több sebből is vérzik, bocs.Maczó András írta: ↑2019.01.10. 11:51Biztos, hogy jó válaasztás lenne, ha csak az okulárt nézem, de a 70/900-asban ez majd' 130x nagyítás, felteszem, Holdat, bolygókat néznél vele, akkor nem áldoznék pénzt a 82fok látómezőre, szerintem is elégséges lenne egyszerűbb, kisebb látómezejű. ...