.géza írta: ↑2018.12.11. 18:28
Az biztos, elöbb jó megismerni a terepet (eget) térképpel a kézben, mielött komolyabban ráállunk a költséges dologra. Esetleg olcsóbb lesz az élet...hi. Hallom a hangokat a keresés kalandos izgalmáról. Akkor kapcsold ki automatizmust. Ezért meg kell nézni, mit lehet manuálisan is kezelni. Nem mindegy. Hiszem.
Köszönöm szépen a tanácsot. Nos igen, tudom, az a baj, hogy ebben a felgyorsult világban mindenki mindent azonnal már nem is jó szó rá, hogy szeretne, hanem inkább akar. Számomra már az is haladás és izgalommal tölt el, hogy felpillantva az égre nem csak sok csillagot látok, hanem valami csodát. Az, hogy továbblépve a Göncöl szekér bűvköréből, már felismerem a nagymedvét, vagy netán az Auriga csillagképet. Mindenhez türelem kell, nekem például a repülőgép megfigyelés a kedvencem, imádom a vasmadarakat, és mivel tavaly költöztünk Hegyeshalomba, egy olyan közegbe, amilyenben felnőttem újra rabja lettem az égnek is. Gondolhatná az ember, milyen egyszerű megfigyelés a repülőket figyelni, de az sem az. Sok türelem, idő, utánajárás kell hogy az ember élvezze az amit lát. Igen, úgy hiszem az automatika egy szuper plusz, de az biztos, hogy sokszor ki lesz kapcsolva. Mert már szabad szemmel is nézni, látni az eget szuper dolog.