HOgy Az a Xentséges...:)

maro
Hozzászólások: 289
Csatlakozott: 2009.09.21. 10:14

Re: HOgy Az a Xentséges...:)

Hozzászólás Szerző: maro » 2012.04.11. 10:05

Nyugalom! Ne vonjuk kétségbe egymás jobbító szándékát, még ha a módszerrel nem is értünk egyet!

A témának valóban nem itt, a humor kategóriában kéne mennie. Ahogy mondani szokták, ez komoly dolog, mert viccnek kicsit durva volna :) Eleinte gondoltam egy tudomány politika topik létrehozására, de mivel borítékolható az összeveszés és az örök harag, inkább elvetettem. Persze ha mi széthúzunk, az ellenfél meg összetart, akkor előre lehet tudni a végeredményt...
Avatar
Imre
Hozzászólások: 1748
Csatlakozott: 2010.12.29. 14:18

Re: HOgy Az a Xentséges...:)

Hozzászólás Szerző: Imre » 2012.04.11. 11:54

Úgy gondolom, hogy mindenkinek a saját, egyesszám első személyben írott véleménnyilvánítását vállania kell, én is vállalom az itt leítrakat. Azt elvárom, hogy a saját véleményemet mások is tartsák tiszteletben. Ha engem irritál a topic címe, és ezt leírom, akkor az az én saját különbejáratú véleményem! Más is leírhatja a saját véleményét, és szintén javasolhatja a topc bezárását, törlését, fennmaradását. Én is tiszteletben tartom. A mások nevében többeszámban írt véleményeket viszont erősen kifogásolom!

Megsértődni más véleményének olvasatán nem szoktam, inkább átgondolom az Ő szemszögéből is a dolgot, és ha szükségesnek tartom, akkor formálom a sajátomat is. A legrosszabb válasz a megsértődés a probléma kezelésére! Soha nem állítottam, hogy az egész Csillagvárost törölni, sóval behinteni kellene! Egyes topicok esetén viszont nem ártana, ha eltűnne innen, és ez is a saját véleményem, egyes első számban fogalmazva. Miért, mert zavarja a jól működő többit, eltereli a látogatók figyelmét a csillagászattal kapcsolatos komoly témától, mellékútra viszi a tevékemységet, visszatetszést kelt egyesekben, részben szabályzat ellenesnek tűnik, és ellenségeskedést szít! A regisztráció önkéntes megszüntetése, a kilépés főleg régi tagok esetén a ló túloldalára áteseéshez hasonlít, holott elég lenne csak a nyeregbe ülni, és ha úgy adódik, akkor kardoskodni a saját véleménye mellett! Bocsánat, ha megsértettem volna valakit! Nem személy ellen íram, amit írtam, hanem, mint már más is megemlítette, egy adott üggyel kapcsolatosan. A módszert lehet kifogásolni, de a jobbító szándékot nem. Remélem, hogy "sq" meggondolja a dolgot, alszik rá kettőt - hármat, és ismét bekapcsolódik a Csillagvárosba.

Kedves "sq" , tőled is bocsánatot kérek, ha valamely írásomban akaratlanul is megsértettelek volna! Imre
Ne azt sorold, hogy mit, miért nem lehet, hanem főként azt, hogy mit hogyan kell tenni a cél érdekében!
mpt
Hozzászólások: 1314
Csatlakozott: 2009.09.07. 09:46

Re: HOgy Az a Xentséges...:)

Hozzászólás Szerző: mpt » 2012.04.11. 14:57

Sq nem állította, hogy bárki kérte volna a sóval behintést, ez egy ironikus javaslat volt a részéről.

Úgy érzem, sok igazság van abban, amit írt - a témához szorosan nem kapcsolódó (tkp. lényegtelen, hogy topikcím-kifogásolásról, áthelyezésről, esetleg viccesnek szánt, 1-2 soros, néha érthetetlen, értelmezhetetlen beírásokról van szó) és a lényegretörő, hasznos hozzászólások aránya szerintem is igen rossz.

Mint ahogy az én jelen hozzászólásom is csak rontja az arányt, úgyhogy én is kerülni fogom a hozzászólást.

Egyúttal szeretnék kérni mindenkit, hogy a hozzászólásokkal, topikokkal kapcsolatos kifogásainak ne újabb és újabb bejegyzések formájában adjon hangot, hanem használja a kis piros háromszög ikont a felkiáltójellel: "hozzászólás jelentése" - ebben szépen le lehet írni, mi is a kifogás.

további kellemes fórumozást,
--mpt
Válasz küldése

Vissza: “Amatőrcsillagász humor”