Ugy latom tema lettem ebben a topikban, amin most nagyon meglepodtem.
hg es D.Laci: nem dicsekvesbol raktam be a kepet, vagy irtam oda a tipusat az autonak (mar nem emlekszem melyik volt), hanem az oromomet akartam megosztani, hogy befert. (Egy ilyen autonal ez nem volt trivialis kerdes.) En nem is tettem emlitest loerorol, tipus a forma miatt volt fontos. Meg azt is sugallta, hogy milyen komikus, hogy ilyen autot vettem, aztan lett egy uj hobbim, amihez mennyire nem passzol, aztan megis osszejonnek a dolgok. Termeszetesen mindenki maga megitelheti a megnyilvanulasom, szive joga, de azt azert durvanak tartom, hogy ez masokat elrettentene a forumtol...

Nem tudom mi koze hozza.
Facebookon nem osztok meg magamrol semmit, a hobbihoz kapcsolodo forumon akartam csak megnyilvanulni.
Aki jon az augusztusi eszlelotaborba, majd megnezheti, ahogy kipakolok belole, es sajat szemmel meggyozodhet rola, hogy tenyleg vicces.
D.Laci: "elkapkodott" vasarlasok miatt ne bankodj, en nem bantam meg 1 forintot se amit erre a hobbira koltottem.
D.Laci írta: ↑2021.06.28. 19:51
Szerintem egészségesebb szép fokozatosan építkezni, egyre több tapasztalatot szerezni, de a mai világ nem mindig ilyen.
Emlékszem micsoda öröm volt, amikor egyre komolyabb eszközöket tudtam venni, még ha használtan is jutottam hozzá.
D.Laci
A fokozatossag megvan, meg akkor is ha te nem tudsz rola. 200-as Dobsonnal kezdtem, es nagyon hamar rajottem, hogy ez a hobbi sokaig maradni fog. Egyertelmu volt szamomra, hogy kell egy nagyobb melle.