Mélyég-honlap

A gömb- és nyílthalmazok, ködök, galaxisok észlelőinek fóruma
balatonl
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2009.09.06. 19:43

Re: Mélyég-honlap

Hozzászólás Szerző: balatonl » 2011.02.05. 20:17

Kedves Szabolcs!

A honlapunkon való regisztrációval elfogadtad a felhasználási feltételeinket.
http://www.csillagvaros.hu/index.php?op ... view&id=47

Idézem azt a részt, amely leginkább ide passzol.
Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedik.

Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a Csillagászati lapcsalád honlapok által nyújtott szolgáltatásokat nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre, az emberi méltóság és az egyenlőség alkotmányos elvének megsértésére vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. Az MCSE fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik vagy amelyek használatával más egyéneket zaklattak akár üzenőfalakon, magánüzenetek formájában, listák útján vagy bármely más nyilvános felületen vagy módon.


Kérem, tartózkodjunk a felhasználók sértegetésétől. A fenti szabályzat tisztán fogalmaz abban a tekintetben, milyen eszköztárat alkalmazhatunk, de bízom benne, hogy nem lesz szükség ehhez folyamodni.

Köszönettel:
Balaton László
moderátor
Kérlek, a honlap használatával kapcsolatos új kérdés beküldése előtt először olvasd el az alábbiakat:
lacus66
Hozzászólások: 193
Csatlakozott: 2010.10.20. 10:00

Re: Mélyég-honlap

Hozzászólás Szerző: lacus66 » 2011.02.06. 08:17

Kedves Szabolcs!

Azt érzem hozzászólásaidból, hogy Benned valamilyen személyes sértettség motoszkál :cry:

Amennyire én látom, a többség elfogadja a jelenlegi helyzetet, ellenkező véleményt itt a fórumon nemigen láttam. Megmondom őszintén, én pont a Te első hozzászólásod után döntöttem úgy, hogy beküldöm az összes (eddig még ugyan nem túl nagyszámú, de folyamatosan bővülő) meglévő észlelésemet. Mert igenis, azzal hogy beküldöm az észleléseket, én is formálom a rovat és a honlap arculatát, a szerkesztő csak abból tud válogatni, amit kap.

Azt már tudjuk, hogy Te nem értesz egyet a rovat és a honlap tartalmával ( szerkesztésével?, stílusával? -- mivel is :? ), de azt nem láttuk, hogy mik a javaslataid, mit szeretnél látni, hogyan kellene csinálni.
Persze itt konkrét dolgokra gondolok, nem arra, hogy "ne legyen sántagáboros"...

Érdeklődéssel várom válaszodat!

Németh László
(újra)kezdő amatőrcsillagász
Válasz küldése

Vissza: “Mély-ég”